Pa je mimo

Še eno srečanje foruma Otok zakladov namreč. Tokrat smo se dobili pri "Iris" in "Nanci" v Prečni. Bilo je .... ah, saj veste, neponovljivo lepo in prijetno. Tako, kot so vsa srečanja.

Na tem srečanju pa nisem bila samo opazovalka, kot na večini ostalih, pač pa sem imela kar dve "zadolžitvi". Prva je bila delavnica quillinga oz. papirnega filigrana. Za mizo se nas je zbralo okoli 10 najpridnic, ki smo sedele in zvijale papirce okoli 2 do 3 ure (saj ne vem, kako dolgo je trajala delavnica - meni je minila hitro :D). Sestavila sem preprosto predlogo, ki vsebuje nekaj različnih oblik zvitkov. Punce so bile zelo pridne in potrpežljive.
Za vsako en velik objem! :)

Druga "zadolžitev" pa je bila "jesenski swap nakita", ki sem ga organizirala na zgoraj omenjenem forumu. Čeprav se nas je prijavilo samo 8, smo imeli kaj videti. Tema swapa je bila verižica, narejena iz kakršnegakoli materiala, pogoj je bil le, da je na njej nekaj jesenskega; barve ali oblike...

Sama sem se lotila mečkanja fimo mase


Takole pa je verižica zgledala aranžirana




Dobila pa sem čudovito kreacijo tjasifix


Čakam še na dovoljenja ostalih udeleženk swapa - upam, da jih bom dobila :). Ko jih dobim, bom njihove kreacije objavila v naslednjem pisanju.

Bil je lep jesenski dan, poln smeha, zabave in seveda prijetne družbe - smo res ta pravi team!

Se beremo ... :D

Komentarji

Oseba Neža sporoča …
Uau, kakšna super ogrlica. Ti si pa hitro začela profi izdelke delat :)

Pa spodnja torta s čestitko me je tudi skoraj s stola vrgla. Čist noro !!!
Oseba Alenka sporoča …
Srečanje je bilo res super, ti si bila zelo pridna in veliko se ti jih je pridružile. Pohvala za vse. Ogrlice na swapu so bile mega . Tvoja je super , dobila si pa tudi zelo lepo!
Oseba Suzy sporoča …
Super ogrlico si naredila in tudi dobila. Sicer so bile pa vse lepe in nekaj posebnega, kolikor sem uspela videt.
Za quilling pa sem se te na daleč izogibala. Da ne bi ugotovila, da tudi to nujno rabim in moram počet. Ampak na koncusem vseeno pokukala in videla glih dovolj :) Ja, zanimivo in bi delala tudi jaz :)
Oseba Unknown sporoča …
čudovita je, pa tudi aranžirala si jo res lepo. dobila si pa tudi krasno ogrlico:)

pa torta!!! mmm... :)
Oseba Jana sporoča …
ste bile pa res pridne, da ste tako dolgo zvijale papirne trakce. škoda, ker ni nobenega foto materiala tega vašega truda.

ogrlica je fenomenalna. Mi je všeč, da si na en obesek naredila različne teksture.
Oseba Marija - Marička sporoča …
Dekleta, hvala!

Jana, mogoče še bo kakšen foto material - sama nisem imela časa, da bi naredila kakšen posnetek. Se bom pa zagrebla za kakšnega in ga potem objavila :)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sladko

Odločitve

Afrika