ponedeljek, 30. november 2009

Serija III: Sneg je...

glej, zunaj sneg je ... Ja, pa kaj še! Sicer smo ga to jesen na našem koncu že imeli, kaj več pa mislim, da ga letos ne bo... Škoda, saj je božično praznovanje še toliko lepše, če je zemlja pokrita z belo odejo. Vendar je sneg dobrodošel še zaradi mnogo drugih stvari. Zemlja nam čez vse leto nudi svoje dobrine in bil bi že čas, da si do pomladi spet opomore. Naj se pokrije z belo odejo in zaspi za nekaj mesecev.

Gotovo pa so otroci tisti, ki se snega najbolj veselijo; kaj je bolj zanimivo, kot opazovati snežne kristale, ki padajo z neba ... drobne snežinke, ki v vetru plešejo svoj edini in edinstveni ples.

Glede na to, da smo vsak dan bolj praznično razpoloženi, odmislimo, da sneg prinaša tudi nevšečnosti - sploh kar se naših cest tiče.

Pa vseeno: želim vam toliko snega, kot si ga sami želite, vsem šoferjem pa varno in srečno vožnjo po zasneženih ali očiščenih cestah :)


Za izdelavo te serije, ki vsebuje 16 voščilnic, sem uporabila barvni karton, papirnate servetke, svilene trakove, bleščice in umetni sneg.


Napovednik: Serija IV: Pobarvajmo si življenje

13 komentarjev:

Alenka pravi ...

Tele tvoje serije so prav hude. Ptički so mi tako luštni.

Marna pravi ...

Ful lepeeeeeeeeeeeee!
Podobne motive servetkov sem izrezovala letos eni znanki z željo, da bi tudi jaz drugo leto deažlala kaj .
Kar nadaljuj, prosim.

Suzy pravi ...

Že težko najdem besede pohvale. Lepe so :)

hali pravi ...

Prekrasne so, servetki delujejo nekako "retro".Super!

Nelya pravi ...

lepe,lepe,lepe!

Čarobna hišica pravi ...

Luštne vse ... ampak zmagajo pa ptički ... hmmmm ... ja sneg???? ... upajmo, da vseeno bo kaj iz njega vsaj za vzorec ...

Anja pravi ...

Vse so krasne, ampak motiv ptičkov na prvi je pa...Težko najdem pravo besedo :)
Sneg pa bo, treba je biti optimist :)

Jana pravi ...

Zelo lepa serija.

Joj, samo snega ne. saj ga imam rada na smučanju in čez vikend, čez teden pa me moti. Predvsem za to, ker bi šla ven in uživat na sneg, pa moram biti v pisarni. :(

Lidija pravi ...

Marička, tole si pa super upedinala, pa ne samo tole tudi tvoje prejšnje so res lepe, pohvala za obe objavi voščilnic krasne so.

DIDI pravi ...

superca...

mojca - mka pravi ...

mi je kar nerodno, sploh ne utegnem brati blogov... in malo zamujam :) ali pač ne - danes je pravo, res pravo zimo pričaral sneg...

Marija - Marička pravi ...

Mka, naj ti ne bo nerodno. Jaz sem tudi šele danes uspela (po dolgem času) malo bolje pogledat bloge :( Oh, ta čas... kaj bi dala, da bi bili šele 19. novembra in ne decembra :((((

mojca - mka pravi ...

veš, saj po svoje je pa prav, da ga ne moremo uravnavati, časa. bi imeli pri vsaki hiši drugačen datum:))


lepo praznuj!

Related Posts with Thumbnails