3 v 1 - modro, sladko in nagrade

Za mojega nečaka je danes poseben dan; prvo Sv. obhajilo -o tem sem že večkrat pisala, zato ne bom več ekstra povdarjala. Ker sem vedela že kar nekaj časa, da bom potrebovala voščilnico, sem si od prijazne otočanke nance izprosila nekaj motivov, primernih za to priložnost. Nanca, najlepša hvala še enkrat!
In kdaj sem se lotila izdelave voščilnic? Včeraj zvečer.... med spremljanjem "evrovizije". Tako ni bilo časa za premlevanje, sestavljanje, postavljanje, kombiniranje. Če sem hotela iti še pravi čas v posteljo, si nisem mogla privoščiti kompliciranja. V posteljo nisem zlezla pred drugo uro zjutraj, nastali sta dve voščilnici v modrem - z enakim motivom ampak povsem različni.

In zakaj sem se izdelave voščilnic lotila šele zvečer? Ker sem dopoldan in popoldan porabila za izdelavo torte. Naredila sem sadno (breskvice) z jogurtovo (vanilija) kremo. Recept za jogurtovo kremo sem našla tukaj. Oblekla sem jo v doma narejeno tično maso. Tudi okraski so iz te mase. Maso sem obarvala z živilskimi barvami. Naj povem, da je bila torta zelo dobra in bila sem deležna pohval tako za videz kot tudi za okus torte.

Sedaj pa naj izkoristim to objavo še za zahvalo bolhi, ki mi je podelila te nagrade:





Bolha, najlepša hvala še enkrat!

In sedaj jih podeljujem naprej.... vsem mojim zvestim obiskovalcem, vsem, ki napišete kdaj kakšen komentar in mi tako vlivate energije in elana za nadaljnje ustvarjanje. Hvala vam vsem skupaj!

Lep ostanek nedelje in prijeten začetek novega tedna vam želim!

Komentarji

Oseba Alenka sporoča …
Čestitki sta zelo lepi, ampak na torti sta pa učki ostali predolgo, tako, da so usta polna sline. Super izgleda, tako zelo umetniško.Najprej sem se ustrašila, da je vse iz fima(to bi blo hudo).
Čestitke za nagrade.
Oseba Sonja sporoča …
Hehe, bom čist enako komentirala zgleda.. čestitki sta luštni, ampak torta na hitro potegne vso pozornost nase. Čudovita je. Bi jo kar na ekranu ugriznila :) Super si, prav vse ti uspe. In prav v vsakem izdelku je videt, da si se dala cela vanj.
Oseba Barbi sporoča …
Čestitki sta odlični, druga mi je še posebej všeč. Ampak torta ... vauuu! Fantastična je!
Oseba Tulpika sporoča …
Joj, si bila pridna. Torta je bila gotovo njamsi, voscilnici sta pa tudi lepi. In ja, tudi meni je posebej v oko padla druga - taka cartika :)))
LP, Tulpika
Oseba MarikaGabez sporoča …
Ojej.....!!!!Kakšna torta?!?!?
Tole je prava umetnina. Meni bi je bilo kar škoda pojesti.

Kar pa se vočilnic tiče, mi je druga tudi malenkost bližje. Čeprav sta obe pravi lepotički.
Oseba Helena sporoča …
Vauuuu - za čestitki in za torto! Sploh ne vem, kaj naj bolj občudujem :) Prava mojstrica si!
Oseba Suzy sporoča …
Se kar pridružujem gornjim komentarjem. Čestitki sta fantastični, za torto pa sploh ne najdem komentarja.
Oseba Unknown sporoča …
Čestitke za lepi voščilnici in prekrasno torto! Se mi že cedijo sline:)
Oseba McCrafty /Klavdija sporoča …
Tudi jaz se podpišem pod zgornje poste in verjamem, da je bila torta tudi dobra, ne samo lepa.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sladko

Odločitve

Abrahamki