Pa so mimo še eni prazniki

Polna pričakovanja letošnjih velikonočnih praznikov na žalost ugotavljam, da so.... spet mimo. Sicer sem planirala, da bom imela letos malo podaljšane - združene s prvomajskimi, vendar služba ne dopušča. Kaj hočem, jutri bo treba spet v službo.
Sem pa kljub temu te dni preživela čudovito; v soboto priprave na žegen in potem seveda obisk cerkve na Muti. Po žegnu prijetno druženje z mamo in sestro. V nedeljo, na sam praznik, kosilo pri mami. Po kosilu naju je na hitro obiskala še hčerka in nama prinesla čudovito košaro z jajčko. Pridna pupa :).  Potem smo se z našimi sosedi podali na Župank ( hrib nad Radljami, 30 minut hoje na eno stran). Je res pasal sprehod....
Danes pa sva se z mojim dragim podala na malo daljši sprehod; sva avto parkirala pri Ribniški koči in se podala prek hriba do Grmovškovega doma pod Kopami. Ker sem sama s kondicijo na nuli, sva šla zelo počasi. Po približno treh urah sva se vrnila do avtomobila.
Kako že pravijo.... kratko in sladko... pa še res je bilo (če seveda sedaj odmislim rahlo pekoč občutek v mišicah he he he).
 Sedaj pa dežuje.... sem komaj čakala dež, da malo oplakne ta nadležni cvetni prah....
Upam, da ste tudi vi preživeli čudovite praznike. Če pa vam je uspelo jih podaljšati, potem uživajte še naprej!

Komentarji

Oseba MarikaGabez sporoča …
Kratki ali ne ... vsekakor so bili dobrodošli. Ravno tako kot dež, ki si ga omenila. Lepa jajčna gnezdece s piščančki.
Oseba Helena sporoča …
Lepo si preživela praznike. Je pasalo, a ne? :) V družbi domačih, sončka, lepe narave ... Škoda, ker nisi mogla podaljšati.
Čudovite voščilnice in vse, kar je na drugih fotkah :)
Oseba Tanja E. sporoča …
Krasni vtisi praznikov, v sliki in besedi... LP:)
Oseba Vladuška sporoča …
Tile dnevi kar brzijo, torek je že. Vidiš, če bi bila za Veliko noč na Muti bi se celo srečali, ampak verjetno se ne bi spoznali, ali pač :) Ponavadi sem za ta praznik v Mariboru pri svojih starših in tudi letos je bilo tako. Super, da sta malo nabirala kondicijo. In res je, kakor praviš, ta dežek je malo umil vso to rumenino. Groza koliko cvetnega prahu.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sladko

Odločitve

Afrika