Preprosto

Ja, zamislila sem si preprosto čestitko, za fankta, ob slovestnosti krsta. Seveda bi bilo najhitreje potegniti kakšno brezplačno slikico angelčka iz skrinje svetovnega spleta, jo lepo izrezati in jo prilepiti na osnovo... Ne, želela sem, da bo v čestitki čimveč mojega truda. Pa vendar naj bi čestitka izgledala preprosto, ne nasičeno in zabasano z dodatki. Je pa žal slikana ponoči; ji ni bilo namenjeno dočakati dneva v moji sobici, pa še postrani stoji :(

S to čestitko sodelujem tudi na zame prvem izzivu, izzivu št. 13 na CRAFT-alnici , ki išče nekaj bleščečega. Sicer se voščilnica ne blešči tako, da bo moral človek zaščitna očala nadeti, pa vendar upam, da mi trinajstica prinese kaj sreče ;)



Pa še drugi del objave:
In zadnjič mi je NAMO podelila nagradico, ki se imenuje nagradni sonček.
Namo, en velik objem in hvala za nagradico!




Pravila prejemanja pa so:
1. Napisati je potrebno objavo o nagradi in seveda napisali od koga sem jo prejela z linkom na njeno stran
2. Potem nagradico podeliti še 12-tim blogericam in dodati linke na njihove strani in jim pustiti komentar o nagradici pod njihovo zadnjo objavo.

Točko 1. sem izpolnila, žal pa mi pri točki 2. malo blokira. Saj ne, da ne bi našla 12 prejemnic, ki si nagrado zaslužijo, to sploh ne.... gre za to, da se nagrado že vse dobile( ja, ja... to je zato, ker sem tako hitra in ažurna pri pisanju bloga :( ), če pa je vendarle še katera brez nje in si želi, da ji sonček malo posije v njen blog kotiček, naj me kar pocuka za rokav. Imam 12 sončkov na zalogi in jih z veseljem podelim :)

Takole, to je za danes in prvo objavo v tem mesecu vse; se beremo jutri :)

Komentarji

Oseba Vladuška sporoča …
Lepa čestitka in všeč mi je, da je nisi nabasala z dodatki, ampak jo naredila nežno in svečano.
Oseba MarikaGabez sporoča …
Tudi jaz se kar strinjam z Vladko. Lepa je.
Oseba Manuela sporoča …
Odlična je!! :)

Hvala, ker sodeluješ na 13. izzivu CRAFT-alnice ! :)

Lepo se imej,
•*´¨`*••♥ Manuela ♥••*´¨`*•
Oseba BojaMoja sporoča …
♥ ♥ ♥ ravno prav se sveti :))

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sladko

Odločitve

Afrika