torek, 05. oktober 2010

Prva božična letos

Pravijo, da je že čas. Bo že držalo, saj nas le še dober mesec in pol loči (pravzaprav dva meseca in 20 dni - he he he mi je en mesec čisto pobegnil) do tega družinskega praznika. Bo treba pohiteti z izdelavo, če želim, da ne bom še zadnji delovni dan prelagala papirce po mizi in se jezila nase, da nisem prej začela... Koliko jih bo, jih pač bo... bom pač naredila selekcijo, kdo bo dobil "pisano" voščilo ob božiču in novem letu :)Ta je prva iz letošnje "kolekcije". Seveda narejena z napako, saj sem delčke prehitro zlepila skupaj, sedaj pa se suši in suši in že štiri dni suši... do božiča bo že :)

Bleščice? Seveda so - pri meni skoraj ne gre brez njih, zato tudi to čestitko prijavljam na izziv CRAFT-alnice.
Pa še nekaj o sami izdelavi: Uporabila sem štampiljko iz trgovinice Cuddly Buddly in sicer Forest edge. Štampiljka je odtisnjena na prozorno folijo (za spiralno vezavo) s StazOn črnilom in nato motiv pobarvan z akrilnimi barvami. Vse skupaj sem premazala z lepilom, posula z bleščicami in pokrila s transparentnim papirjem. Ko se je zadevica malo posušila, sem motiv izrezala s pomočjo sizzixa in nestijev. Kot sem že povedala, sem čestitko prehitro sestavila, zato se sedaj zelo počasi suši. Podroben postopek izdelave je opisan TUKAJ, vendar je izdelava moje voščilnice bolj improvizacija.

Želim vam lep in prijazen dan!

11 komentarjev:

Helena pravi ...

No, tebi čas res gre prehitro :) Naj te potolažim, da je do božiča še več kot mesec in pol :) Tako bodo imele tvoje čestitke čas, da se posušijo, preden gredo na pot.
Čudovita je. Si si dala dela :)

Tanja E. pravi ...

Ojla, Marička sem tudi jaz po tvoji objavi kar na prste za vsak primer na hitro preštela čas do Božiča, he...he...Izdelala si krasno voščilnico, kombinacija belo-zeleno-rdeče je za Božične voščilnice zmagovalna kombinacija. In ti si jo res dobro sestavila. LP :)

Marija - Marička pravi ...

He he he... men se že čisto meša :D Ampak, res... bolj, ko sem si govorila, da pa je več do konca leta kot pa slaba dva meseca, bolj mi je neka ta tretja pravila, da je še samo mesec in pol... Pismo, zdaj pa res ne vem več... al me EMŠO daje al pa sem z datumi že tudi skregana :-P . Me prav zanima, kateri mesec mi je pobegnil - verjetno november, ko bom spet zabasana z inventurami :(. Grem kar popravljat tekst. Hvala vama za "razvetlitev", da imam mesec več časa, kot sem na začetku mislila:D.

Vladuška pravi ...

Tudi to dobro dene, da ugotoviš da je časa veliko več, kot si mislila. Čestitka mi je všeč in povsem prav, da si že začela.

Sonja pravi ...

Prav lepa čestitka.. si zasluži bit prva in nekaj posebnega. Lepilo pa se bo že počasi posušilo.

Alenka pravi ...

Luštna čestitka je lep začetek božičnega ustvarjanja!Časa pa je vsak dan manj, kar verjami:):):)

MarikaGabez pravi ...

Kako bleščeč uvod!!!
Meni je strašno všeč -suha ali pa ne. Do Božiča bo že.

BojaMoja pravi ...

♥ ♥ ♥ prav lepo se blešči :))) zgleda, da nas je veliko začelo ta teden misliti na božič :)))

DiDi pravi ...

Zelo lepa in bleščeča! Posušila se bo že, čas pa res hitro teče, zato ni nič prezgodaj. Pri meni kupček že raste :) Naredi še veliko lepih prazničnih.

hali pravi ...

Iiii prekrasna je..bleščeča kot se spodobi za božič!

Andreja pravi ...

Ooo kako je lepa, nekaj posebnega :-))

Related Posts with Thumbnails