Dragi moj, vse najboljše!

Te dni, natančneje 10.06., je praznoval svoj rojstni dan moj dragi. "Glavno" praznovanje bomo imeli jutri, ko se dobimo z najbližjimi. Čestitko, ki je bila del darila, pa je že dobil v sredo. Naj povem, da mi je Sandijev rojstni dan vedno izziv za izdelavo čestitke. Najmanj teden dni razmišljam, kakšno tehniko uporabiti, postavitev pa je "v glavi" narejena vsaj nekaj dni pred izdelavo samo. Letos pa ni bilo tao.... sem do zadnjega čakala, da se mi bo utrnila kakšna ideja ali, da vsaj dobim kakšen preblisk... pa temu ni bilo tako. Pa vendar sem se v torek lotila izbiranja barv, kombiniranja papirčkov,... Nisem vedela, ali naj se lotim quillinga, 3D motivov, pavsa, pick pointa... nič se mi ni zdelo dovolj unikatno in posebno. Odločila sem se, da "skočim" v neraziskane vode v mojem ustvarjanju in sem se lotila kolaža.

Spomnila sem se, da mi je na srečanju otočka BojaMoja naštempljala nekaj žepnih ur. Poiskala sem papirce, izrezala uro, ji narisala kazalce, dodala zlato ketnco in se odločila, da bo to osrednji motiv prve strani čestitke.

Ker je sama čestitka zložena na tretjine, sem vsaki tretjini določila svojo temo. Vsaka tema ima tudi narejen "žepek", ki sem jih zapolnila; prvega z denarjem ( da si lahko privšči nekaj čisto zase), drugega z loto listkom, ki bi mu mogoče lahko uresničil njegove sanje in tretjega z mojim voščilom.


Prva tema je namenjena življenju in času,


druga sanjam in potovanju (sanje mojega dragega, da bo enkrat prepotoval Ameriko z avtomobilom)

in tretja ljubezni
Darilu sem dodala še nekaj doma narejenih "darilnih bonov". Z nekaterimi sem mislila resno,



z drugimi pa malo manj resno :-P


Vse skupaj sem zapakirala v doma narejeno škatlo.Darilo je doseglo svoj namen; narejeno iz ljubezni in za ljubezen. Moj dragi je bil zelo vesel in zadovoljen. Še posebno se je nasmejal bonom :))))).

Še enkrat: VSE NAJBOLJŠE, SANDI!

Uporabljeno:
designer papir K&Co, barvni karton, akvarel papir, foto papir, dekorativni trak, kovinska verižica
cuttlebug, ovalni nestiji in mapica za embosiranje
lepilo, dvostranski lepilni trak

Komentarji

Oseba Ninsi sporoča …
waw, kakšno lepo darilo!!

Full si se potrudila!:))

Boni pa zgledajo kot tapravi!Se jih tudi jaz večkrat poslužujem:))
Oseba Sonja sporoča …
Vse najboljše Sandiju :) Praznuje na isti dan, kot moja Kaja :)
Čestitka je pa čudovita, se vidi, da res narejena z ljubeznijo in zanj. Vse tvoje čestitke so nekaj posebnega. Boni so super ideja :)
Oseba Suzy sporoča …
Super si to naštimala. Ti boni so mi zelo všeč. Bo treba tudi pri nas naredit kako serijo. Samo hudič je, kaj bo on vzel zares :)
Oseba Hali sporoča …
Prekrasno darilo!
Oseba Alenka sporoča …
Zelo lepo in domiselno darilo.Vse najboljše Sandiju.
Oseba BojaMoja sporoča …
Uf ... to pa je bil projekt!!!
Oseba DODO sporoča …
Kako lepo je pogledat take lepe stvari narejene z ljubeznijo za ljubezen.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sladko

Odločitve

Abrahamki