torek, 23. junij 2009

Moja prva

ja, mislim, da je to moja prva voščilnica s štampiljko Whiff of joy. Motiv sem imela pobarvan že kar nekaj časa; pravzaprav sem ga pobarvala nekaj dni po tem, ko je BojaMoja na srečanju otočka prikazala barvanje s suhimi barvicami, papirnatimi radirkami in white spiritom. Glede na to, da mi je bilo to barvanje deveto čudo, sem z rezultatom barvanja zelo zadovoljna. Vem pa, da bom še vadila, saj vaja dela mojstra...

Ko je bil motiv pobarvan, se je pa ustavilo... nekako nisem vajena delati voščilnic s temi štampiljkami in mi je postavitev delala ogromne preglavice :(, zato sem jo "postavila v kot".

Pa sem se je lotila včeraj zvečer še enkrat (jo namreč še danes rabim) in jo sestavila približno na polovico, danes sem jo pa dokončala.

In tako zgleda to čudo:Pri barvanju motiva sem uporabila tudi bleščice. Motiv sem izrezala in ga s 3D trakom prilepila na "pohroščkan" in z nestiji izrezan krog. Za barvenje le tega sem uporabila distress ink blazinico.
Ja, pa tudi nove štance sem uporabila - meni so te retro flower zelo všeč. Ozadje sem sestavila iz papirčkov K&Co, čipke in razcepk. Robove papirjev sem pa kar z brusnim papirjem obdelala - se mi zdi, da zgleda čisto drugače kot pa, če bi pustila oster rob... Vse skupaj sem potem nalepila na barvni karton in ......tamtaratam..... moja prva WOJ je končana.

Takole, zdaj pa še hitiv v trgovino po eno bomboniero ali šopek vrtnic in zvečer lahko nesem darilo slavljenki :)

Uporabljeno:
barvni karton za osnovo, papir K&Co, odtis WOJ štampiljke, šablone nestabillities, cuttlebug, izsekovalniki - štance, razcepke, čipka, 3D trak, montažni lepilni trak.

5 komentarjev:

Lili pravi ...

Zelo lepo ,moram rečt,da so mi tili čipkasti robovi zelo všeč,gotovo boš nekoga z tako lepo izdelano voščilnico zelo razveselila :)).

Alenka pravi ...

Lepo ti je uspela čestitka,mislim, da bo slavljenka vesela.

NatashaMay pravi ...

Krasno ti je uspela. Zelo lepo si jo sestavila.
Lp, Nataša.

BojaMoja pravi ...

:) vaja dela mojstra :))

Me veseli, da si tudi doma preizkusila ta način barvanja :)))

Sonja pravi ...

Tudi punčkaste čestitke ti gredo super od rok. Pa saj ti tako ali tako vse uspe, česar se lotiš.
Pri barvanju pa vaja dela čudeže..

Related Posts with Thumbnails