Dobro je vedeti, komu podariti kakšno čestitko

Tega načela se (skoraj) vedno poskušam držati. Trudim se, da v kolikor izdelujem čestitko za nekoga, ki ga dobro poznam, uporabljam barve, ki so obdarovancu všeč, motiv, ki "paše" k prejemniku.... Namen obdaritve s čestitko je vsekakor, da obdarovanca z njo razveseliš, ne pa
da ga spraviš v zadrego ali slabo voljo....

Že nekaj časa gledam na otočku, kako nastajajo "ziziriti" čestitke. Moram povedati, da mi je domislica všeč že od prve videne čestitke v tej smeri, vendar nisem vedela, komu bi jo lahko podarila. Včeraj pa sva bila s Sandijem povabljena piknik, ki ga je prirejal njegov prijatelj. Še dobro, da sem povprašala v kakšen namen je ta piknik... ali gre samo za druženje ali slučajno tiči kakšno praznovanje za tem. No, ja... šlo je za praznovanje rojstnega dneva. In dobro bi bilo, da bi k steklenici priložila še čestitko. Ko je Sandi povedal, da se zelo rad heca in da je takšen dobrovoljček, sva se odločila, da naredim torej "zizike" :)
In nastalo je tole:


Najprej sem si narisala osnovo in jo izrezala iz barvnega kartona. Za "modrc" sem zeleni papir embosirala s pomočjo šablone in cuttlebug-a. Za dekoracijo sem uporabila razcepke, svetleče kamenčke (rožice) in čipko.

Meni je izdelek všeč, pa tudi Sandi pravi, da je čestitka dobro izpadla... Kako pa misli obdarovanec, pa pojma nimam, saj včeraj ni pogledal daril - jih bo menda danes, ko bo več časa...

Verjetno se bom še lotila kakšne takšne čestitke.... seveda po tehtnem preudarku, komu jo bom podarila ;)

Uorabljeno:
barvni karton za osnovo, barvni papir, čipka, svetleči kamenčki-rožice, razcepke, motažni lepilni trak, lepilo za kamenčke.

Komentarji

Oseba Alenka sporoča …
Zelo lepa čestitka, mislim tudi zelo lep materijal za kopalke, pa še čipkaste so:):):)Seveda mu bo všeč, ker je vsega povsod dosti, pa ne preveč:):):)
Oseba Rastlinica sporoča …
hi hi, pri takih čestitkah se vedno nasmejim ;-) Dobra je!
Oseba MarikaGabez sporoča …
Zelo lepo izdelana.
Oseba Tina sporoča …
Jaz to prvič vidim in mi je ful dobro! Pa kako si natančno vse okrasila, zgleda, kot pravo!Tina

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sladko

Odločitve

Abrahamki