Slikanica v škatlici za 1. rojstni dan

Že dva meseca si iz dneva v dan obljubljam, da bom bolj pridna.... pridna pri pisanju spletnega dnevnika. Ampak.... vedno pride nekaj vmes in si ne vzamem časa, da bi zamujeno nadoknadila. Upam, da sem danes prebila led in bom sedaj moj dnevnik bolj ažurno posodabljala.
Vzrok za današnje prebitje ledu je v tem, da je moj načak Nejc včeraj upihnil prvo svečko na torti; no, parvzaprav jo bo danes, ker se danes odvija praznovanje. Ker je kjub temu, da je dopolnil šele prvo leto zelo radovedne narave in ga zanima vse kar je pisano in se premika, sem izdelala origami škatlico s "slikanico" namesto voščilnice. Škatlo sem se naučila izdelati na srečanju otočka, kjer je Lea iz pravljične trgovine memories vodila katek tečaj izdelovanja teh škatlic.
Za dodaten pokrovček škatle sem uporabila lepenko, ki sem jo obarvala z modro blazinico proizvajalca Folia. Motiv je narejen v 3d učinku, bordura okoli motiva pa narejena v pick poin tehniki. V škatlici se skriva slikanica. Ker ne bom dodajala voščilnice, sem kar na sprednjo stran slikanice napisala voščilo.


Uporabila sem tudi aplikacije; do pikapolonic sem prišla s pomočjo marne, do trakcev in metuljčkov pa s pomočjo simonas.

Kot sem že povedala, je naš Nejc zelo radoveden in živahen, zato je tudi slikanica v živahnih-pomladnih barvah.

Aja, pa slikic nisem sama pobarvala ampak sem jih "snela" z neta.... žal ne vem, s katere strani, ker sem si že nekaj časa nazaj shranila "za vsak slučaj". Pa so le prišle prav... :)

Tako, to je to... Upam, da se kmalu spet spravim zraven in pokažem še tiste stvari, ki sem jih ustvarila v času, ko nisem kaj pisala.

Lep pozdrav do naslednjič! :)

Komentarji

Oseba Unknown sporoča …
Končno Marička, sem dolgo čakala na novo objavo :)))
Tole darilo je pa prav zares fantastično. Sama se še spomnila ne bi česa takšnega, kaj šele, da bi to naredila :))

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sladko

Odločitve

Afrika