nedelja, 20. januar 2013

Mi pa šivamo

.... slinčke :). Sedaj, ko naš Alex že poizkuša oranžno, belo in zeleno zelenjavo, je slinčkov kar naenkrat premalo. Še dobro, da sem se že pred časom, ko se mi še sanjalo ni, da bom šivala za svojega otroka, zagrebla pri eni prijazni otočanki za škatlo z ostanki blaga in nepremočljivimi podlogami. In sedaj sem to škatlo prinesla naprej. Zdaj pa šivam... 17 kosov sem zaenkrat ukrojila. Dokončno zašitih je več kot pol, za 6 kosov mi je pa zmanjkalo obrobnega (robilnega) traku. Pa o spet treba v nabavo.

Pa še naš maneken in nekaj slinčkov: Seveda pa brez torte ne gre. Je svak praznoval rojstni dan in ker je zadnje čase zaposlen s spravilom drv, je torta poskrbela za nemalo smeha. Misija izpolnjena :)
Prijeten ostanek nedelje želim!

5 komentarjev:

Sonja pravi ...

Wauu, kak maneken je že ♥ ♥ Otroci tako hitro rastejo :)
Slinčki so pa super, tudi prave dimenzije, ne tisti miniaturni,ki so se včasih dobili.. da je ja še vse mimo teklo :) Saj veš, pravijo, da vse prav pride, slej ko prej.
Tortica pa je fajn videt.

Suzy pravi ...

Tvoj maneken je očitno zadovoljen z novim slinčkom. Tako sladko se smeje :)
Torta je pa čudovita. Vse pohvale.

Vladuška pravi ...

Slinčke si super zašila in tale torta je tudi originalna.

Anonimni pravi ...

kako lepega manekena za slinčke imaš!!!!!!
torta je pa res zanimiva.
lep pozdravček vsem, malemu pa enega cmoka na lička
iris

Tanja E. pravi ...

Ooo, super slinčke si naredila za vašega že velikega in čednega fantka:)))
Pri teh tvojih tortah pa mi ni čisto nič jasno, kako vse to spelješ in narediš, spet je odlična zamisel in izvedba. Verjamem, da je požela navdušenje, LP:))

Related Posts with Thumbnails