jubilej

Te dni sem delala voščilnice za okrogel jubilej - z izjemo ene... 
Moja sestrica je praznovala 35 rojstni dan.
Kljub temu, da je moja sestra in ima že vseh 35 let rojsni dan na isti dan, sem vseeno delala voščilnico tik preden sva se spravila v avto in se odpeljala k njej... Ja, takšna sem... vse zadnji čas :(



Ker ji trenutno nekaj nagaja avto, sva ji podarila nekaj evrčkov za popravilo. Le-te sem dala v žepek na notranji strani voščilnice.















Sedaj pa res k voščilnicam za jubileje;

najprej ena za moškega, ki je prestopil prag 50-ih. Umirjene barve, malo dodatkov... predvsem preprosta. In mandala s pticami... naj še dolgo žvrgolijo veselo pesem življenja...





In ena za damo pri 50-ih. Danes ženske pri petdesetih niso več tako "resne",  kot so bile pred kakšnim desetletjem ali več. Vsaj meni se zdi, da so to leta, ko sicer res že boli kje kakšna kost, ampak so vseeno nasmejane, razigrane in polne življenja (in včasih tudi norčij). Zato tudi bolj živahne barve in mavrični metulj za večno mladost. 





 In še ena za damo pri 60-ih. Na temo zimske pravljice...zato tudi bolj hladne barve.

Zaenkrat je to vse... se beremo!

Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Ooo, same krasotice. Saj se kaj takega za okrogle jubileje res spodobi. Moja favoritka: bela zimska pravljica :)
Oseba MarikaGabez sporoča …
Same lepotičke si nam predstavila. Mi je pa sestrina najbolj všeč.
Oseba Tanja E. sporoča …
Sem že malo pogrešala kakšno tvojo objavo. Potem pa kar cela serija... mandala s ptički je čudovita, zimska pravljica prav tako. Tudi ostale - krasne. Lepo bodi. :))
Oseba Janja sporoča …
Lepa serija. Prav vsaka je nekaj posebnega.
Oseba Vladuška sporoča …
Se mi zdi, da smo čisto v teh novoletnih zadevah in je zato po drugi strani prav fajn pogledati tako serijo rojstnodnevnih. Bogate so in nosijo s seboj prava sporočila.
Oseba namo sporoča …
ja res same lepotičke:)
Oseba Dijana sporoča …
Se strinjam z ostalimi, ena lepša od druge in ne bi mogla katero posebej izpostavit. Mogoče zame za spoznanje moško in zimsko. Lp
Oseba DidiArt sporoča …
joj kolk se tebi dogaja in zadnji čas res narediš same lepotičke.. se sploh ne bi odločila katera je lepša.. vse so mi ok..
Oseba Anonimni sporoča …
marička, krasne čestitke si naredila. vsaka zase je prekrasna!
lp
iris

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sladko

Odločitve

Abrahamki