sobota, 04. december 2010

rojstni dan, adventni čas, rojstvo in obletnica poroke

Vse to se je zgodilo v času od zadnje objave.

Za nekoga veselo praznovanje rojstnega dne, spet za druge obhajanje obletnice zakona, pa rojstvo mojega soseda Bora in seveda je nastopil tudi veseli in poln pričakovanja adventni čas...

Saj delam... veliko časa namenim izdelavi božično-novoletnim voščilnicam, vmes najdem čas tudi za izdelavo priložnostnih čestitk, voščilnic in daril. Prav prijeten čas pa je bil pred pričetkom adventnega časa, ko je  moja pupa izdelovala adventne venčke. So imeli v šoli projekt: narediti dva venčka za oceno... no, naredila jih je menda pet in dobila dve odlični oceni. Naj povem, da je tudi sama naredila osnove venca... Čeprav je to delala prvič, ji je čudovito uspelo!

Žal imam poslikanega samo enega.

Tega pa sva naredili s skupnimi močmi.


Že oktobra je praznovala Barbi, moja soseda. Kako je lepo, ko v življenju srečuješ tiste "prave" ljudi, ki postanejo tudi prijatelji in ne ostajajo samo znanci... Barbi, hvala za vse čveke, kafetke na balkonu, smeh in skupaj preživete trenutke!  Ker voščilnice še nisem objavila, jo danes pokažem.


Ker je te dni praznoval tudi moj bivši mož, me je pupa zaprosila še za eno šaljivo voščilnico. Nastala je tale.

Pa tudi 30. obletnico poroke so praznovali te dni... Za Marto in Rudija sem po naročilu moje pupe sestavila takšno darilo; na kozarce sem vgravirala njuno ime in malo rožic... naj jima bo še naprej vsaka potka postlana z njimi...In zgodil se je še veeeelik dogodek; v naši hiši se sliši otroški jok! Ja, Barbi je povila sinčka, zdravega in lubkanega Bora.  Ravno včeraj sva ga bila s Sandijem mal pocarkljat. In, ker se na obisk k novorojenčku ne gre praznih rok, sem pripravila čestitke;
- za Bora, da bi mu življenje bilo postlano s cvetjem in ga bi dobre vile in angelčki varovali na vsakem koraku:


- za Blažko, ki se je "čez noč" spremenila iz majhne bejbe v Veliko sestro:

- in seveda za starša, ki ju poleg veselja in sreče čaka še eno odgovorno delo, Verjamem, da ga bosta opravila z veseljem in odgovornostjo :) Še enkrat čestitke mladi družinici!


Vsem, ki ste ali boste v teh dneh praznovali takšne ali drugačne dogodke želim, da vas sreča, zdravje in veselje nikoli ne zapustijo!Lep pozdrav do naslednjič :)

6 komentarjev:

Helena pravi ...

Pri vas in okoli vas se je precej dogajalo. Toliko različnih dogodkov in toliko krasnih izdelkov. Tudi mama (ne le pupa) si zasluži odlično.

Alenka pravi ...

Koliko se pa pri vas dogaja!!!!Vsi izdelki so čudoviti!

Andreja pravi ...

Izdelki so čudoviti :-))

Vladuška pravi ...

Koliko enih prekrasnih dogodkov in veselja. Krasno si vse to sama dopolnila z vsemi svojimi izdelki.

DIDI pravi ...

ja kako ti znaš za vsak dogodek najti pravo besedo in darilce.. čudovita si... lepo je biti tvoja ... :)

Anonimni pravi ...

marička, krasna venčka. čestitke tvoji pupi, ima po kom talent!!!!!!
tudi ostale voščilnice so super, super,super.

lp
iris

Related Posts with Thumbnails