Uporabnost: po želji in potrebi

To sem ugotovila, ko sem izdelala dva ali tri te obeske. Najprej mi je bila všeč ideja in izdelek, ki sem ga videla na strani postopkov splitcoaststampers . Seveda sem se lotila izdelka "kar tako", v upanju, da nastane vsaj približek izdelka v postopku. In še pred izdelavo sem vedela, da bom naredila le enostranski okras... obojestranski mi res ne pride kje v poštev. Pa seveda sem okras malo spremenila oz. sem mu dodala malo "moje" dekoracije.

Ko sem končala prvega, sem vedela, da bo šel na čestitko - takšno, ki je ne pošiljamo po pošti ampak jo osebno izročimo slavljencu.

Potem sem v izdelku videla dekoracijo za kakšno darilo - namesto pentljice...

Pri tretjem se mi je zdelo, da bi lahko dva enaka zlepila in dobila obesek za božično drevo...

Sedaj že razmišljam, kaj bi nastalo, če bi poskušala dva zlepiti na papirnati stožec in uporabiti izdelek za vrh božičnega drevesa.

Možnosti je verjetno več in prepričana sem, da se mi bo porodila še kakšna ideja o uporabnosti tega okrasja (za katerega še vedno ne vem, kako naj ga poimenujem).

Uporabila sem več vrst papirja; od dekorativnega dizajnerskega papirja, do malo tršega čestitkarskega papirja... seveda ne smem pozabiti na ostanke tapet, ki so se tudi našle kot pravšnji material. Dodala sem bleščice, nekatere robove senčila z distress blazinicami... Lepila sem z lepilom za okrasne kamenčke.

Za en okras sem potrebovala 35 minut. Do sedaj sem jih naredila 9, pa sem prepričana, da bom še katerega...

Glede ideje za uporabo pa bom vesela vsakega predloga :)

Komentarji

Oseba Klavdija sporoča …
Kaj pa če zlepiš skupaj 3 take čipkaste rojžce v kaki snežno beli varjanti?...pa so kot snežinkice za stropni novoletni okras ;-)
A jih je možno tud kaj po velikosti zmanjšat ali zvečat...je več takih okvirčkov iz katerih se da narest?
Oseba Marija - Marička sporoča …
sem že mislila, da bi jih zlepila skupaj tako, kot smo v OŠ delali tiste lampijončke iz krogov... Po velikosti se jih ne da večat/manjšat, ker je pač šablona za izrez tako velika...
sem že razmišljala, da bi si en izsek povečala na fotokopircu, pa potem ročno izrezovala, pa se bojim, da bi me prej minilo :(
Oseba DidiArt sporoča …
men pride na misel samo za čestitke, drugega pametnega ni notri v moji glavi... pa ne dvomim da ne boš dobila ideje... so pa lepi okraski priznam...
Oseba Alenka sporoča …
Joj , kolko si jih naredila. To imam tudi jaz v planu, pa še ni bilo časa, pa volja me je malo zapustila. Tvoje so lepe, aja, jaz mislim , da so snežinke!!!
Oseba Helena sporoča …
Ja, tudi meni je padlo na misel, da so snežinke. Tvoje so čudovite. Sploh perlice na njih jih naredijo še lepše. Res krasno delo!
Oseba Vladuška sporoča …
Dobro je tole in super kako si naredila toliko različnih variant. Ideje pa se ti tudi krešejo. Kaj druga mi skoraj več ne pride na pamet.
Oseba MarikaGabez sporoča …
O Madonca....kako so lepe.....vse po vrsti.
Oseba Mojca sporoča …
uau! divje lepo.

hmmm... kaj pa, če okrasek prilepiš na kakšno kontrastno podlago in vstaviš v globok okvir, lahko tudi zastekliš - za sliko? ker meni bi bilo tega enostavno škoda za kak tak namen, pri katerem se lahko poškoduje...
Oseba namo sporoča …
Krasne so,pa še k men mal pokukaj:)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sladko

Odločitve

Abrahamki