sreda, 08. september 2010

Moja sobica

je zaživela :)Končno mi je uspelo spraviti v red vsaj 99 % vsega materiala, ki se je sedaj dva polna meseca vlačil po škatlah, le te pa po stanovanju in v kleti. Le še kakšni dve ali tri škatle so potrebne prebiranja in zlaganja ( ugotavljam, da mi manjka kar nekaj pripomočkov in barvic - upam, da so v še nepregledanih škatlah).
Sobica je sicer majhna, komaj okoli 8 m2 metrov velika... vendar dovolj velika, da sem vanjo spravila omaro, kotno pisalno mizo in udoben stol... Tudi za predalnik na kolesih in manjši voziček za odlaganje se je našlo dovolj prostora.V omari sicer še ni tako, kot bi moralo biti - pa zaenkrat se kar dobro znajdem... Manjka mi še povezava z modemom, potem bom pa v sobi tudi povezana s svetovnim spletom (zaenkrat moram še v drugi sobi viseti na računalniku :) )
In v tej sobici je taaaaaakooooo prijetno ustvarjati; mi je uspelo dokončati eno verižico, ki so ji manjkali še samo zaključki...


Pa naredila sem že eno čestitko, namenjeno novopečenemu upokojencu, moji pupi pa sem olepšala zvezek - prej je res bil malo dolgočasen na pogled...

Takole, zdaj pa spet bežim nazaj v moj peskovnik... me čaka delo :)

10 komentarjev:

DIDI pravi ...

lep pozdravček, vidim, da imaš prima sobico, pa lepi izdelki šibajo izpod tvojih pridnih rokic... uživaj...

Sanza pravi ...

super sobica, tudi če majhna, boš v njej sigurno zelo uživala in naredila krasne izdelke

Alenka pravi ...

Malo sem ti fouš, ker maš tak nobel kvartirček:):):)
Prvi izdelki iz tvoje kamrice so prav luštni!!!

Klavdija pravi ...

A veš, da ti vrjamem da se v tvoji sobici dobro počutiš...še jest sm se tistih par minut...ima eno posebno tako ustvarjalno energijo, pa ogromno svetlobe in čeprav je mala, ne daje občutka majhnosti. Zvezek mi je špica! A to vse tvoja taroza žvauca ven bruha?

Maja pravi ...

Uresniile so se ti sanje vsake ustvarjalke. Čestitke za sobico in želim ti veeeeliko časa, da boš lahko v njeje čim več ustvarjala.

MarikaGabez pravi ...

Čudovita sobica.
Velikost ni pomembna..pravijo. Važno da se v njej dobro počutiš in delaš takšnele umetnine. Zvezek je čist za posvojit.

Vladuška pravi ...

Super, da si že tako daleč s sobico in ti zelo verjamem, da je super v njej ustvarjat. Lep komplet izdelkov, vsega po malem.

Marija - Marička pravi ...

Drage moje, najlepša hvala za komentarje!

Sem pozabila, da sobici manjkajo še zavese (me zdaj pri delu veselo opazujejo sprehajalci po poš poti, ki je v isti višini, kot so okna)... saj jih že imam, sam še ni bilo časa karnis našraufat. :)

Klavdija, ja vse to bruha moja žvauca ;)

Nelya pravi ...

Iz te mičkene sobice bodo prihajale same lepote -velikost sploh ni pomembna:-))))

Teya pravi ...

Sobica je super fajna. Ti kar malo zavidam, da jo imaš, ampak vem, da jo boš 100% izkoristila in bodo iz nje prihajale same umetnine za naše oči ;)
Ogrlica je čudovita, voščilnica in zvezek tudi :)

Related Posts with Thumbnails