Ko diši po morju

pa ne zaradi težko pričakovanega dopusta; letošnji dopust bom preživela doma. Mogoče kakšen dan na kakšnem kopališču, kakšen dan pa v hribih, ki jih pri nas res ne manjka.
Ampak po morju pa vseeno diši. Danes sem namreč spet prijela za čopič. Pa ne kar tako - sodelavka me je namreč prosila, da ji nekaj narišem na steklenico in zraven pripišem kakšen verz. Rabi namreč darilo za možakarja, ki je dopolnil 70. let. Ker je steklenica po obliki zelo primerna za kakšen naslikan motiv, po vsebini diši po morju (travarica) in ker bo poslikana tudi "odpotovala" na morje, sem se seveda odločila za morski motiv. Motiva si nisem izmislila sama - sem našla na spletu eno stran, kjer je bil objavljen prispevek o poslikavi sten. Motiv se mi je zdel takoj tisti "taptavi" ...
Nastalo je tole:Slikala sem z akrilnimi barvami, pisala pa s konturo za steklo oz. porcelan.
Ne bi pa imela nič proti, če bi bile tudi stene moje spalnice tako poslikane :)))))

Lepo se imejte!

Komentarji

Oseba Alenka sporoča …
Mojstrovina. Take steklenice se jaz ne bi branila, pa ne zaradi vsebine, ovojnina je mega!
Oseba Hali sporoča …
Prekrasna poslikava, prav 3D izgleda. Super!
Oseba Sonja sporoča …
Super poslikano. Prejemnik bo prav gotovo vesel :)
Tak dopust bi pa tudi jaz imela, da ni treba nikamor it. Letos se mi zdi, da smo stalno nekam noreli in nič ni videt, da ne bi tako tudi nadaljevali čez vikende :( Si moram malo frej izborit :))
Oseba Ninsi sporoča …
čist noro dobr narisano!!

vrhunsko!
Oseba Goga sporoča …
Tako darilo je pa res nekaj posebnega in mislim,da ga bo prejemnik zelo vesel,sem pa ob pogledu na steklenico takoj pomislila na našga ata,kateri je tudi rad popilk kakšen"štamprle"ravnotakele travarce.
Oseba Anonimni sporoča …
tale steklenica bo prav gotovo krasila kako vidno mesto na polički, pa mislim, da bo tudi vsebina ostala nedotaknjena ...
krasno si poslikala in res dobiš občutek, da bi kar stopil na balkon...
lp, iris

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sladko

Odločitve

Afrika