Spet ...torta :)

Za hčerko sodelavke, ki bo jutri prejela blagoslov svete birme.

Polovica čokoladne, polovica sadne. Oblečena v munchmellow fondant. Obrezline so bile dobre, upam, da bo tudi torta všeč prejemnici in njenim gostom.


Pa še majhna prošnja za obiskovalce mojega bloga. Radio city eksperimentira: kaj bi naredili za 10.000 evrov. Sama ne sodelujem v tekmovanju, mi je pa všeč predlog Karmen, ki bi v času počitnic za ta denar organizirala delavnice za otroke v Mestnem parku. Če vam ni odveč, kliknite TUKAJ in glasujte za ustvarjalno poletje mariborskih otrok. Glede na to, da je vedno manj takšnih in drugačnih dejavnosti, ki zaposlijo otroke čez poletje, menim, da bi bila to zanimiva popestritev najmlajšim. Upam tudi, da nisem redka, ki misli, da je bolje denar pokloniti nekomu, ki bi naredil nekaj za otroke. Vsekakor se mi zdi predlog Karmen najbolj vreden podarjene vsote. Žal mi je le, da se nisem prej spomnila in objavila link.... glasovanje namreč traja le še danes in jutri.

 Zdaj pa ven.... na sončka :)
Lepo se imejte!

Komentarji

Oseba Helena sporoča …
Torta je lepa in mislim, da je okusna še pa še :)
Svoj glas sem oddala za Karmen. Ej, saj ne moreš verjeti, kaj bi eni naredili, da bi dobili ta denar. Eni imajo prav "bolane" predloge. Upam, da zmaga Karmen.
Oseba Vladuška sporoča …
Torta bo po moje odlična in povsem ustreza dogodku. Tudi glasovala sem in upam, da zmaga, ker je predlog vsekakor odličen.
Oseba DidiArt sporoča …
krasno umetniško delo.. je treba še kaj dodati.. čudovito delo izpod pridnih prstkov.. lp
Oseba Unknown sporoča …
Da vam povem, da je bila torta izpod Maričkinih prstkov zeloooooo
njami.............:)

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sladko

Odločitve

Abrahamki