nedelja, 28. marec 2010

Poznate Cuddlies-e?

To je najljubša risanka mojega nečaka Nejca. In Nejc je prejšnjo nedeljo upihnil dve svečki na torti. Za darilo je dobil torto. Sestra mi je povedala, da naj bo preprosta in naj narišem gor samo Cuddliese. Če sem iskrena, sem takrat prvič slišala za te podobe. Seveda sem se povprašala strička googla, kaj mi ve povedati o teh bitjecih. Meni ličijo na telebajske - le da so dosti manjši... pač baby izvedba. In k sreči sploh niso zakomlicirana bitjeca, tako, da sem jih uspela (figurice) narediti v treh urah. Tako, predstavljam vam Cuddliese

Uporabila sem še različne bombone in kisle špagete (ki sem jih prej oplaknila, da niso bili tako kisli) za okrasitev.

Lepšega darila Nejcu ne bi mogla dati... ko je videl torto, je takoj povedal vsa imena teh bitjec.


Takole, zdaj pa še malo k meni in mojim težavam. Kot je bilo verjetno opaziti, sem bila dlje časa odsotna v blogarskem svetu. Moja bolezen mi končno ne povzroča več preglavic - verjetno tudi zato, ker vsak dan jemljem zdravila. Krvni pritisk se je normaliziral, uspela sem se tudi znebiti nekaj odvečnih kilogramov (ki jih je pa še vedno krepko preveč na mojih kosteh). Tudi v službi se je stanje bolj ali manj normaliziralo (se mi je krepko poznalo, da sem bila skoraj mesec dni odsotna). Tudi ustvarjala sem nekaj malega... sicer bolj po naročilu, pa vendar...

Sem se pa te dni učila zame nove tehnike slikanja in sicer s spreji. To so moje prve tri stvaritve, za katere sem motive našla na internetu. Upam, da vaja res dela mojstra in da bodo počasi slike lepše in bolj zanimive in bolj moje.


Zaenkrat pa te tri:


Upam, da se bomo zdaj bolj pogosto brali. Lepo bodi in veliko sonca vsem skupaj!

9 komentarjev:

Alenka pravi ...

Lepo, da si nazaj, sem te malo pogrešala:)
Torta je fenomenalna, kot vse tvoje sladke stvaritve.Pri slikah pa ust sploh nisem mogla zapret, še zdaj si govorim: Dihaj Alenka, dihaj:):):)
Super, sem prav vesela, da si bolje in da se tu nekaj dogaja:)

Sanza pravi ...

Waw, Marička... slikanje s spreji...hudo dobr. Na morju vedno rada pogledam, kako to rišejo, so mi tudi nasprejali eno v izbranih barvah :-)

Suzy pravi ...

Dobrodošla nazaj.

Čudovita torta. Pa tudi slikice ti grejo super od rok.

petrovka pravi ...

Torta je krasna,o slikah pa nimam pojma, kako se to dela. Lepo, da si spet tukaj, smo te pogrešali včeraj.

Lili pravi ...

Super je ,da si spet bolje in , da boš več z nami.Torta je čudovita in ni dvoma, da si malega nečaka zelo razveselila.
Na morju že nekaj let zaporedoma opazujem umetnico,katera z nekaj spreji,podstavki za lončke in papirjem ustvarja čudovite slike in gotovo boš tudi ti z nekaj vaje zadovoljna s svojimi izdelki,talenta ti gotovo ne manjka.

NatashaMay pravi ...

Torta izgleda zelo mamljiva. :) Slike s spreji pa so fenomenalne. Bravo!

BojaMoja pravi ...

uf ... pri slikah mi je pa čeljust dol padla!!

DIDI pravi ...

kako je lepo slišati, da se stanje izboljšuje, se vidi tudi po novih uspehih..

Anonimni pravi ...

živijo tudi mene zanima tehnika risanja s spreji pa nevem kako začeti ... kakšne vrste spreji na kakšno podlago koliko časa imaš preden se zasuši ?????
hvala

Related Posts with Thumbnails