Saj ni res...pa je! Marička je fimala :))))

"Fimo ne grize!" Vsaj tako govorijo razne mojstrice fimanja.... ampak jaz se s fimo maso nisem nikoli posebej spoprijateljila; saj ne, da mi ni fino delati z njo - žal je tako, da sem vedno razočarana nad izdelki, pa se vedno poskušam maksimalno potruditi :(((((
In prejšnji teden sem spet nabaljala fimo. Sem bila malo "potisnjena" v to. Bila sem povabljena na oratorij, kjer naj bi z otroci delala z das maso... nekaj dni pred datumom delavnice pa so me obvestili, da delamo s fimom. Nič drugega mi ni ostalo kot to, da sem šla v nabavo in doma trenirala. In naredila sem tudi prvo klobaso! Jupi!

Malo sem se igrala z zlaganjem barv...

Seveda sem se morala preizkusiti tudi v izdelavi "vulkanskih kamnov"...


... še sestavljanje ostankov
Še bom fimala, saj imam še za porabiti en konec belo vijolične klobase, pa tudi zaloga ostalega fima je še kar velika. In seveda rabim tudi ogromno vaje!


Nisem pa samo fimala. Na blogu prijazne Alenke sem videla čudovit predalnik. Ampak, ker se meni enostavno ne ljubi zlagati toliko predalov, sem kupila malo večje zavojčke vžigalic in predalnik sestavila iz teh. Mimogrede; ima kdo kakšno idejo kako porabiti 1200 vžigalic, ki jih imam sedaj spravljene v vrečki? ;)))))


Seveda sem ugotovila, da moram predalnik še malo popraviti (npr.: ročaji na predalih so zelo neuporabni - jih moram podložiti s hama perlicami) in dodati še kakšen okras. Pa spet sem uporabila tapete, ki sem jih "lastninila" v taščini garaži. Meni je ta cvetlični vzorec tako čudovit! Kako velik greh bi bil, če bi te tapete romale v smeti!!!!!!

In na Alenkinem blogu nisem pobrala samo ideje za predalnik, pač pa sem bila deležna še dveh nagradic. Alenka, najlepša hvala!




Imejte se lepo in uživajte v poletju!

Komentarji

Oseba Alenka sporoča …
O Marička,O Marička kolk pa si ti pridna.Kako lepe fimo izdelke si naredila in praviš, da nista ravno prijatelja. Ko postaneta prijatelja, kaj bom pa potem s svojimi ubogimi očmi???Predalnik je super. "Ročaje" pa le podloži s hama perlicami, ker drugače se težko odpirajo.Tapetke so res lepe!
Nagradice pa res zaslužiš!
Oseba Tina sporoča …
Tvoj opis odnosa do fima, je do potankosti enak mojemu. Le moji rezultati so čisto nekaj drugega :-((( Sploh tista vulkanska ogrlica mi je izjemno všeč!
Oseba Šolanje na domu-Waldorf sporoča …
Krasno!! Tvoja prva klobasa je enkratna in tudi predalnik je super.
Oseba Klavdija sporoča …
...pa se je tud teb sfimal...cajt je že bil! Bravo, zdej pa nikar ne nehat...vsakič bo lažje, vsakič te bo masa bolj ubogala!
Tud predalnik je full lušn...sama sem pred leti delala sicer mal drugačne, ampak osnova-škatlice od šibic je bla pa ista:P
Oseba Lidija sporoča …
O Marička se ti je sfimalo, bravo lepo si naredila izdelke, pohvala, mi je všeč kar si naredila, in da si se lotila tega
Oseba Anonimni sporoča …
Hej!
Iz pokurjenih vzigalic se da tudi kaj narediti. Ena variata je kriz. Zgleda kar solidno. Ce te zanima, ti posljem slikco in predlogo ...
Oseba Marija - Marička sporoča …
Anonimni.... bi te res prosila za slikico/predlogo tega križa.
Hvala!
Oseba Jana sporoča …
Tvoje fimanje je super. A vidiš, da fimo res ne grize. :)

te predalnike sem že občudovala na tujih blogih, kjer so jih uporabile za adventne koledarje. Meni so zelo všeč.
Oseba Anonimni sporoča …
marička toko fimo kot predalniki, ti ležijo!!!!!
mislim, da ne bo ostalo samo pri tem.
veliko lepega ustvarjanja še naprej! rada pregledujem tvoj blog,
lp
iris

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sladko

Odločitve

Abrahamki