Brušenje stekla

Ali pa se prav reče graviranje? Ne vem... V glavnem, preizkusila sem se tudi v tej tehniki. Na zalogi sem imela tri stekleničke, ki držijo približno 2 dcl. Enkrat sem jih kupila... že dolgo tega. Ker sem jih takrat "nujno" potrebovala... in so čakale, čakale in čakale na obdelavo in dodelavo. Do predvčerajšnim. Sem v omari iskala nekaj povsem drugega in sem naletela na te tri lepotičke vitke. Takoj so romale na mizo in že sem zagnala strojček za vrtanje, brušenje, graviranje, ki sem ga pred časom kupila v lidlu.

Za prvo sem motiv kar odtisnila s štampiljko, številke pa sem si narisala z gel kulijem


Pri drugi sem se igrala s preprostim motivom, ki sem ga narisala prostoročno (prava umetnija je nastala :-p )Tudi tretja je nastala brez kakršnegakoli kopiranja - prostoročno in z nekaj domišlije.


Pa še vse tri "sestrce" na kupu:

Napolnjene z domačim borovničevim in višnjevim likerjem so prav veselo pozirale :))))))

Pa sem našla eno stvar več, za katero bodo odtekali evrčki - nadomestni "svedrčki". Sem namreč za te tri stekleničke porabila oba, ki sta bila priložena v kompletu z mašinco.

Joj, kako je danes pri nas doma tiho.... sem namreč sama... Sem mojega dragega peljala domov v Dražence - ima jutri kontrolo in če bo vse po sreči, dobi jutri mavec na nogo. Sedaj se že dva tedna muči z longeto. Ja, mu jo je zagodel prvi decemberski sneg - meni pa tudi, saj moram sedaj vse sama postoriti :((((( Držim pesti.....

Komentarji

Oseba Sonja sporoča …
Tole pa super zgleda. Sicer ti pa tako vse uspe, česarkoli se lotiš. Vedno prav komaj čakam, kdaj boš spet odkrila novo tehniko in v njej delala super reči.
Tvojemu dragemu pa želim, da čimprej okreva. Naj kar poskrbi, da ga pošteno pozdravijo.
Oseba Alenka sporoča …
Ja ti si pa od hudiča:):):) Pa kaj vse še ne boš začela? Prav dobro si zrihtala te lepotičke.Na dragega pa le pazi, upam, da bo kmalu bolje :)
Oseba Goga sporoča …
Ti maš pa res zlate rokice,čisto vse ti rata ;))).Prekrasne stekleničke si naredila.
Na dragega pa le pomerkaj ,so taki revčki kadar jim kaj manjka,boščki,le naj se oreng pocajta.
Oseba Marija - Marička sporoča …
Punce, ste lahko brez skrbi... pazim nanj, kot na punčico svojega očesa! Pa tako se mi smili... :((((

Sem prej vedno mislila, da je pomoč mojega dragega pri gospodinjskih delih v zelo malem deležu, zdaj pa vidim, da ni tako... je njegova pomoč res zlata vredna!
Pa ko pomislim, da se zna zgoditi, da bo trpel še kakšnih pet tednov ... je res ubogi :((((
Oseba Vladuška sporoča …
Super stekleničke. Prav odlično ti gre tole od rok. Bravo. Jaz bi že prvo strla verjetno, ha ha. Je pa zelo priročno darilo, sploh v teh virusnih dneh. Enega spit, pa pregnat viruse :-)
Oseba Unknown sporoča …
Bravo.- Čudovite stekleničke!
Oseba Marna sporoča …
O, si ti bila pridna!
Jaz sem sicer tudi likerčke podarjala letos oz. lani, ampak sem jih samo nalila v stekleničke.

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Sladko

Odločitve

Abrahamki