Objave

Prikaz objav, dodanih na november, 2010

Spet... mešana solata

Slika
Nekaj narejenih v preteklih dneh... dve mini: 6 x 6 cm 5 x 10 cm Za damo pri 60-ih za sodelavca ob srečanju z abrahamom in za dekle pri 40-ih Veste, danes se mi sploh ne da pisati... sem namreč šele prišla z inventure in me nekak čudno vleče v posteljo... Želim vam prijeten preostanek vikenda!

Za sladkih 21

Slika
Za dopolnjenih 21 let. Pridni študentki, ki ji je učenje zabava in z veseljem zajema znanje z veliko žlico.... ki uživa v branju knjig,  ki v vsakem dnevu vidi priložnost naučiti se nekaj novega - za razširitev znanja, za življenje. Čestitka je izdelana po predlogi, ki jo je pripravila Manuela za 16. izziv CRAFT-alnice

oranžno in rjavo

Slika
Ta barvna kombinacija mi je zelo všeč. Se mi zdi, da sta barvi povezani, se dopolnjujeta, skratka imata neko skupno nit. Na spletu sem slučajno naletela na navodila , kako izdelati cvet iz "marjetic". Ideja in rezultat sta mi bila zelo všečna, pa še  "sestavne" delčke sem imela doma... Irna, najlepša hvala!    Odločila sem se, da izdelam tako imenovano  easel čestitko. Ker je slavljenka dobila tudi nekaj evrčkov, sem v notranjosti čestitke izdelala predalček, ki skriva dodatno voščilo in denarce. Čestitka je primerna za sodelovanje v 15. izzivu CRAFTalnice , kjer želijo videti easel čestitko. Draga Brigita, tebi pa še enkrat VSE NAJBOLJŠE!